1843 poze   22936 vizite
Albume
0 16 Whises 00 Un mic anuntz nu chiar dar totusi e intrati aic 00 Banda Demi Lovato Selena Gomez si Miley Cyurs 00 Bun Venit 00 Concurs cu premii reale garantat 00 Denisa manelista 00 MY LIFE 0 MUSIC IS MY LIFE 0 MY LIFE 00 Rochii noi inchiriate sau second hand 00 Sonny si steluta ei norocoasa 00 Tradu in romana informatiile acestea despre Miley cyurs 00-0 Poezie pentru andreealove20 0-00-0 Posta cu povesti 0-000 Banda desenata Miley Cyurs si Liam Hemswoarth00 Banda desenata Selena Gomez si Justin Bieber 0000 Castelul Bran00 Imaginile mele preferate 0000 Sedinta foto Selena Gomez A year without rain 00000 Una dintre cele mai tari poze sunphoto 000003 Zack and Cody Ce viata minunata pe punte 00301 Phineas and Ferb 0101x3 Paste Fericit 01x30C0 Ce ai face daca 0C00o0 Reguli 0o00X Actorul Aaron Diaz 0X0x Wizards of Waverly Place 0x0x0 El rostro de Analia 0x00x0 En Nombre Del Amor 0x00x2 Barbie Mariposa 0x21 2 Mesaje de prietenie 11 poster inna6 culori in tendinte pentru 2011 totul despre moda in anul 2011AAA Alexandru PapadopolAAA-Poze Andra dar si Catalin Maruta-AAAAbout meeAici imi puteti pune o intrebareAici puteti lasa nume de melodiiAici va puteti lasa id-urileAici va puteti spune parerea despre mineAlbum pentru andreealove20alege 1alege 10alege 2alege 3alege 4alege 5alege 6alege 7alege 8alege 9b2b Bianca Neagu b2bCAILLOUCamera meacare e nota paginii mele xCat de mult le iubiti pe Chelsea Staub si Nicole AndersonCat de mult le iubiti pe Demi Lovato si Tiffany ThortonCat de mult o iubiti pe Brenda Song si Ashley TisdaleCat de mult o iubiti pe Miley si pe SelenacelebritatiCFMCele mai frumoase poze cu Maite Perroni CFMcine e in poza 1Cine e in poza 2Cine e in poza 3Cine e in poza 4Cine e in poza 5Cine e in poza 6Cine vrea sa fim prieteniContinuare 6 culori in tendinte pentru 2011d Wwe Divele dD0 Demi Lovato D0dati o nota albumului cu imaginile mele preferated_d Donde esta Elisa d_dfff Sedinta foto Selena Gomez Fly to your heart ffffFotos Camp Rock_2g25 Good Luck Charlie Bafta Charlie g25h4o Aflati de aici cine a castigat titlul pentru pagina anului h4ohX3 Hannah Montana Forever hX3HxH Hannah Montana Forever HxHi Informatii despre Selena Gomez iiiiiiii Important iiiiiiiiiiIntrebariJoc cu miley cyurs jucat de mineLeMoNaDe Lemonade Mouth LeMoNaDeM O poza cu o imagine cu miley cyurs dintr-un joc care reprezinta garderoba aleasa de mine si locul m0x2 Imagini modificate m0x2melodiioO Poze cu mesaje oOPhotos Tinker Bell x_xpostere high school musicalpostere miley cyursPoze Avril LavignePoze Clase 406poze craciunPoze Debby Ryanpoze desene animatePoze Diana Dumitrescupoze diversePoze Dulce Mariapoze floriPoze FrUcTePoze h2oPoze Justin BieberPoze Ninel CondePoze numele meu si al membrilor sunphoto si al vizitatorilorPoze Phoebe TonkinPoze William LevyR Rochii pentru ocazii speciale Rstiri recente despre miley cyursTormenta en el Paraisott Exercitiu d mate ttTT TeSt MiLeY cYuRsVs Kid vs Kat Vswwe Wrestlingfan wweX ANIMALUTE Xx Photos Cautand-o pe Elisa xx Poz3 Camaleones xX Poze Rebelde Xx2h Manny Iscusitul x2hx56 Informatii despre Miley Cyurs x56XX Cele mai rare poze SELENA GOMEZ XXxx Kiss xxXXX Acorralada poze rare XXXxxx Teresa xxxx_2 Shake it Up x_2x_m Miley Cyurs x_m destinity hope cyursx_p RBD super poze cool x_pX_S Suflet Ratacit X_SX_X Familia mea cat si prieteni x_XX_x Iubire si Onoare x_Xx_x My pecado cu Maite Perroni si Eugenio Siller numai acasa TV x_xx_x Patito F3o x_xx_x Un mar de amor x-x

membru din 5 februarie 2011

i Informatii despre Selena Gomez i

Primii ani
Părintii ei Ricardo Gomez şi Mandy Teefy divorţează atunci când ea avea cinci ani; mama sa s-a recăsătorit în 2006, cu Brian Teefy. Gomez, a fost numit dupa cantareata Selena Quintanilla. Tatăl ei este de origine mexicană şi mama ei este de origine italiană de aici se vad frumoasele trasaturi.Mama sa care era actrita a servit ca ideal pentru fetita care a mers si ea pe aceasta cale.

[modificare] Cariera
Gomez şi-a început cariera la vârsta de şapte ani, jucând Gianna în „Barney & Friends”. Ea a spus că a învăţat "totul" despre cum să acţioneze în timpul spectacolului. Mai târziu, ea a avut roluri minore în „Spy Kids:Game Over” şi filmul de televiziune „Walker”, „Texas Ranger”: Trial prin foc. În 2004, Gomez a fost descoperită de Disney Channel. Ea a apărut ca oaspete in „Suite Life of Zack & Cody” şi „Hannah Montana” înainte de a primi rolul Alexandrei Margarita Russo (Alex Russo) în „Wizards of Waverly Place”. În 2009 joacă în filmul „Wizards of Waverly Place”, în care dintr-un accident Alex face ca părinţii ei să nu se fi cunoscut niciodată. Filmul a atras 11.4 milioane de telespectatori. În 2008 joacă alături de Drew Seely în „Another Cinderella Story”, care este continuarea filmului „A Cinderella Story”, care îi are în rolurile principale pe Hilary Duff şi Chad Michael Murry. În 2009 a jucat alături de Demi Lovato-prietena sa cea mai buna- în „Princess Protection Program”.Este prietena buna cu Miley Cyrus si altele.Ii plac cainii si jucariile.

[modificare] Muzica
Pe 29 septembrie isi lanseaza albunul de debut Kiss&tell de Selena Gomez & The scene, iar peste cativa ani si-a lansat si albumul A year Withou Rain. Pana acum a inregistrat melodii petru coloanele sonore ale diferitelor productii precun Tinkerbell, Princess Protection Program etc.

[modificare] VIATA PERSONALA
De la 12 ani ea a inceput sa poarte <<inelul virginitatii>> adika a jurat sa ramina virgina pina la nunta sa.

[modificare] Filmografie
Film
An Film Rol Note
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl Rol Minor
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia
2008 Horton Hears a Who! Mayor's Daughter Voce
Another Cinderella Story Mary Santiago Direct-to-DVD
2009 Princess Protection Program Carter Mason Disney Channel Original Movie
Wizards of Waverly Place The Movie Alex Russo
2010[1] Ramona and Beezus Beatrice "Beezus" Quimby
Televiziune
An Titlu Rol Note
2002-2003 Barney & Friends Gianna Rol minor
2007-prezent Wizards of Waverly Place Alex Russo Rol principal
2008 Disney Channel Games Ea Participant
Apariţii
An Titlu Rol Note
2006 The Suite Life of Zack & Cody Gwen "A Midsummer's Nightmare" (Sezon 2, Episod 22)
2007 Hannah Montana Mikayla "I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezon 2, Episod 13)
"That's What Friends Are For?" (Season 2, Episode 18)
2009 Sonny With a Chance Ea "Battle of the Networks' Stars" (Sezon 1, Episod 13)
The Suite Life on Deck Alex Russo "Double-Crossed" (Sezon 1, Episod 21)




[modificare] Discografie
Albume
Kiss & Tell (2009)
Melodii
An Melodie Poziţii în top Album
US CAN
2008 "Tell Me Something I Don't Know" 58 — Another Cinderella Story
2009 "Magic" 61 86 Wizards of Waverly Place
Cu Selena Gomez şi the Scene
2009 "Falling Down" 82 83 Kiss & Tell
"Winter Wonderland" — — All Wrapped Up Volume 2[2]
Ca artist într-o formaţie
2009 "Whoa Oh!" (with Forever The Sickest Kids) — — non-album single
"One and the Same" (with Demi Lovato) 82 — Disney Channel Playlist
"Send It On" (with Demi Lovato, Jonas Brothers, and Miley Cyrus) 20 — non-album song

Melodii
An Cântec Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"New Classic" (cu Drew Seeley)
"Bang a Drum"
"New Classic" (Live) (cu Drew Seeley)
"Fly to Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Everything Is Not What It Seems" Wizards of Waverly Place
"Disappear"
"Magical"
"Magic"

Videoclipuri
An Titlu Album
2008 "Cruella de Vil" DisneyMania 6
"Tell Me Something I Don't Know" Another Cinderella Story
"Fly To Your Heart" Tinker Bell
2009 "One and the Same" (cu Demi Lovato) Disney Channel Playlist
"Magic" Wizards of Waverly Place
"Send It On" (cu Miley Cyrus, Demi Lovato, şi Jonas Brothers) fără album
"Falling Down" Kiss & Tell
Selena_Gomez_1242827054_1
Selena_Gomez_1242827054_1

Comentarii album • 1
anonim
roxana 19 iulie 2011  
interesant si eu zic la fel ca andreea
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.